Hygiëne en veiligheid

Hygiëne en veiligheid spelen binnen de wereld van zwembaden een cruciale rol. De oppervlakteafwerking moet dan ook aan strenge wet- en regelgeving voldoen om deze vereisten blijvend te kunnen garanderen. Daarbij wil je uiteraard een zo duurzaam mogelijk systeem om de onderhoudscyclus zo lang mogelijk te houden.

Diepgaand advies van de zwembadspecialist van Nederland

Onze ervaring met het coaten van baden gaat terug tot de jaren 70 van de vorige eeuw. Deze halve eeuw aan ervaring neemt de adviseur mee bij de inspectie van het zwembad. Onze expertise vertaalt zich uiteindelijk in een waterdicht advies voor je specifieke situatie. In het advies geven we aan hoe het onderhoud uitgevoerd moet worden en welke producten hierbij gebruikt dienen te worden.

5 jaar garantie

Wij gaan verder dan inspecteren en adviseren. Het coaten van een zwembad is specialistisch vakwerk. Daarom werken wij samen met gekwalificeerde applicateurs, die wij tijdens de uitvoering van de werkzaamheden begeleiden. Zo zorgen we voor de perfecte onderhoudsbeurt van je zwembad. Met deze aanpak geven wij als enige in Nederland 5 jaar garantie op de aangebrachte coating.

Voor ieder bad een oplossing

We bieden voor ieder type bad de juiste oplossing. Of het nu gaat om recreatief binnen- of buitenzwembaden, privé baden of baden voor bufferkelders. Voor elk bad kunnen wij een optimaal systeem leveren voor een langdurige bescherming en uitstekende reinigbaarheid.

Als het om veiligheid gaat, kun je geen uitglijders gebruiken

Optimale veiligheid en hygiëne zit in de details. Een antisliprand rond een bad moet bijvoorbeeld ruw genoeg zijn om uitglijden te voorkomen, maar mag geen afbreuk doen aan loopcomfort of letsel veroorzaken. Vuil en huidresten mogen niet makkelijk hechten en oppervlakten moeten gemakkelijk te reinigen zijn. Met onze gecertificeerde (NEN 7909 en FDA) NYLO zwembadcoatings hoef je je over dergelijke vraagstukken geen zorgen te maken.  

Onze producten


EP Primer WV
Bekijk dit product

Poolcoat
Bekijk dit product

Pool Finish
Bekijk dit product
(c) Nylo Coatings alle rechten voorbehouden 2022