Expert in foodsave oplossingen

Al vanaf begin jaren 70 van de vorige eeuw zijn de NYLO producten een begrip binnen de voedingsmiddelenindustrieën en worden deze gestandaardiseerd bestekmatig voorgeschreven. Er zijn dan ook ontelbare vierkante meters, zowel binnen als buiten de landsgrenzen, behandeld met NYLO FOOD & PROTECTIVE COATINGS.    

Vraag de Food folder aan!
Duurzaam en Hygiënisch

In een omgeving waar met voedsel gewerkt wordt kun je geen concessies doen op het gebied van hygiëne en reinigbaarheid. Naast een naadloze (HACCP) afwerking is het van cruciaal belang om de ontwikkeling en groei van microben tegen te gaan. NYLO biedt speciaal ontwikkelde, uitgebalanceerde én ijzersterke producten en systemen die een poriëndichte en dus zeer hoge oppervlaktedichtheid realiseren. Op dit dichte gladde oppervlak kunnen microben zich niet nestelen en/of ontwikkelen. Het hoog reinigbare oppervlak draagt zorg voor de rest. Daarnaast zijn alle systemen oplosmiddelvrij of op waterbasis.

Gecertificeerde systemen

Het allround Nylo assortiment biedt oplossingen voor zowel low-, medium- als high care ruimten binnen de uiteenlopende (voedingsmiddelen)industrieën, keukens en de zorgsectoren. De betreffende producten zijn voorzien van internationaal erkende keurmerken waaronder InS en de strengste op dit gebied, TNO.

Onze producten


Covercoat Blank
Bekijk dit product
(c) Nylo Coatings alle rechten voorbehouden 2024