Zwembad renoveren

Zwembad renoveren

Na jaren plezier is enig onderhoud aan uw zwembad een pré. Renovatie betekend niet dat uw gehele zwembad aan vervanging toe is. De slijtage plekken die voor kunnen komen zoals: lekkage of scheurtjes. Vervanging is vaak erg duur. Nylo Coatings heeft een oplossing voor elk probleem in of rond om uw zwembad.

Nylo voor elk zwembad de oplossing!
Of het nou gaat om een binnen- en of buitenzwembad. Nylo heeft het product die uw zwembad de bescherming biedt die het nodig heeft. Daarnaast biedt Nylo oplossingen aan waardoor de veiligheid in en om het zwembad wordt verbeterd. Zo kan er in of om het zwembad een antislip laag worden aangebracht waardoor ongelukken kunnen worden voorkomen.

Zwembad renovatie
Uw zwembad renoveren is een klus die vaak aan het einde van het jaar of begin van het jaar wordt uitgevoerd. Aangezien we dan in lage temperaturen zitten en te maken hebben met neerslag heeft Nylo een speciale productlijn ontwikkeld. De producten van Nylo zijn al verwerkbaar vanaf 0 graden. Hierdoor kunt u het gehele jaar zorgeloos genieten van uw zwembad.

De producten van Nylo bestaan uit twee lijnen: Blauwe lijn: deze producten zouden aangebracht kunnen worden door de consument zelf. Orange lijn: zijn specialistische producten. Hiervoor is een opgeleide applicateur nodig. Weet u niet precies welke producten u nodig heeft of hoe u in contact kan komen met een specialist? Stuur ons vrijblijvend uw vraag toe via ons contact formulier. Wilt u zich oriënteren welke mogelijkheden u heeft met de producten van Nylo? Bekijk ons product boek.

Heeft u andere problemen met u zwembad of weet u niet precies waar u moet beginnen?